Struggel 2.0

In mijn vorige blog hebben jullie gelezen dat ik een nieuwe camera heb gekocht. Tot op de dag van vandaag, ben ik er ontzettend blij mee. Ik heb alleen een struggle……

Misschien is het geen struggle, maar meer een soort vijand. Het is tijd. Mijn vijand is de tijd.

Ik wil vragen of jullie hier bekend mee zijn. Wat ik mij erg vaak afvraag is: Hoe krijgen sommige mensen zo veel werk gedaan en kunnen dan ook nog eens vol van het leven genieten?

Ik geef zo veel aandacht aan alles wat er om mij heen gebeurd. De mensen om mij heen wil ik alle aandacht geven en graag helpen. Ik geef altijd 100%. Dit is een eigenschap van mijn moeder die ik heb overgenomen. Hier moet ik gewoon mee dealen. Daarom neem ik één of twee avonden in de week voor mijzelf. Ik zou echt geen leven zonder mijn vriend willen hebben, alleen één of twee avonden in de week wil ik dat wel! I need some me time, om even op te laden.

Waar ik het nog wel even over wil hebben is het volgende: Wat ik dan niet begrijp, sommige mensen kunnen enorm veel werk verrichten zonder enige wallen onder de ogen te hebben en een ‘ik ben door een bus aan gereden’ look te hebben. Hoe blijf je in de tijd struggle er ook nog leuk uit zien? Waar halen sommige mensen de tijd vandaan? Stuur mij een bericht als je weet hoe dit werkt? Of een oplossing hebt gevonden!

Eén avond in de week wanneer ik dan alleen thuis ben, probeer ik altijd mijn beauty avondje in te plannen. Dan kan ik echt tot rust komen. Ik probeer dan te fixen wat er te fixen valt. Ik trek mijn comfi outfit aan (zijn trainingsbroek en hemdje of een badjas) en haal alle shit wat ik er op geplamuurd heb, er af. Dan ga ik verder met plamuren. Ik plamuur een haarmasker in mijn haren en plamuur een gezicht masker op mijn gezicht. Als de tijd mee zit doe ik er zelfs twee. Na de maskers heb ik 10 duizend crèmes en serums die ik probeer en op smeer. Ik hoop dan dat de roodheid en oneffenheden weg gaan uit mijn huid. Als de tijd (struggle) dan helemaal mee zit, zet ik ook nog even die lange dunne takken in de gellak. Die gellak blijft gelukkig bijnda 2 weken zitten. Een goeie investering al zeg ik het zelf.

Ik ben eigenlijk al zo’n 100 jaar bezig om een mooie stralende huid te creëren. Dat zeg ik zonder gekkigheid. Mijn doel is om mooi wakker te worden met een stralende huid. Ik kan jullie vertellen dat dit zeker nog niet is gelukt. Al is het er ook niet slechter op geworden vind ik. Mijn leuke man (mijn vriend) vindt wel dat ik mooi wakker wordt (wat een slijmbal). Voor mij is het nog niet genoeg.

Bij deze wil ik dus zeggen dat tijd mijn vijand is. Ik wil eigenlijk zo enorm veel doen. Ik kwam op dit onderwerk omdat ik het geweldig vind om veel te fotograferen maar er amper de tijd voor hem. Dit is soms echt niet te doen met de tijd. Ik ga jullie verder niet vervelen met een tijdschema. Dat is zonde van jullie tijd. Want ja, tijd struggle… Mocht jij het antwoord hebben op mijn vragen, stuur mij dan alstublieft een berichtje. Help a girl out!

Wil je meer zien van mijn dagelijkse bezigheden volg mij dan op insta zodat je de insta-stories kan bekijken!

https://www.instagram.com/belindageelink/

https://www.instagram.com/annasieraad/

Liefs Belinda – ANNA.SIER

Share this post

One reply on “Struggel 2.0

  • Rob

    ooit zei iemand: ik geef je € 28.800, die je naar eigen inzicht en prioriteit mag besteden en maak een lijstje van tenminste 5 onderwerpen naar rato van belangrijkheid. Een dergelijk lijstje is voor velen (afhankelijk van persoonlijke situatie) redelijk snel gemaakt. Ik geef je nu 28.800 seconden ( 8 uur gelijk een werkdag) maak een gelijksoortig lijstje van onderwerpen, die je wilt doen en niet perse werk gerelateerd hoeven te zijn! Het kost menigeen (ik incluis) moeite om een lijstje te maken, wetende dat dit per dag in volgorde kan veranderen. Wellicht besteden we teveel tijd aan zaken, die minder belangrijk zijn en iedereen willen helpen vind ik eerbaar, kost veel tijd, werkt niet altijd en vergeten vaak onszelf. Waarom is (iemand, jezelf) mooier maken terwijl het al mooi is, dus besteed meer tijd aan mooie foto’s maken, want mooie foto’s blijven mooi. Wat eveneens voor mensen geldt!!!!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *